Barnsupporter 2023

barnsupporter_intyg_2023-1

Vi är glada och stolta över att meddela att ABM ännu ett år går in som barnsupporter och stödjer Barncancerfonden. Detta åtagande ligger oss varmt om hjärtat och vi vill gärna vara med att bidra till att förbättra livet för barn som drabbats av cancer och deras familjer.

 

Barncancerfonden är en av Sveriges ledande organisationer inom kampen mot barncancer. Genom forskning, information och stöd till drabbade familjer arbetar de för att öka överlevnadsgraden och förbättra livskvaliteten för barn som lever med cancer. Vi är övertygade om att vårt stöd gör skillnad och bidrar till att rädda liv.

 

Som barnsupporter bidrar vi finansiellt till Barncancerfondens verksamhet och vi uppmuntrar våra medarbetare, kunder och samarbetspartners att stödja organisationens arbete och mål.

 

Vi är stolta över att vara en del av Barncancerfondens barnsupporter-nätverk och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete för att göra skillnad i kampen mot barncancer. Tillsammans kan vi göra skillnad och ge drabbade barn och deras familjer en ljusare framtid.
För mer information om Barncancerfonden och hur du kan stödja deras arbete, besök deras webbplats på www.barncancerfonden.se.

Fler Inlägg