Sous Vide bad

Lavezzini Sous Vide Bad

Sous vide är en matlagningsteknik där maten förpackas i en vakuumpackad påse och placeras i ett varmvattensbad med exakt reglerad temperatur. Detta gör det möjligt att få en jämn och exakt värmebehandling på maten, vilket resulterar i en mer exakt kontroll över textur och smak. Sous vide är en populär teknik bland professionella kockar. Fördelarna med sous vide inkluderar mer näringsrik och saftig mat, samt enkelhet och bekvämlighet i matlagningen. Sous vide tillagning är också en effektiv metod för att förlänga hållbarheten på maten genom att reducera bakteriebildningen.

Sous Vide bad
3

Nu går vi in i semesterperioden och ABM kommer att hålla stängt V29, 30 och 31.

Vecka 27 – 28 så håller kontoret öppet 09.00 – 15.00, måndag till fredag.

Vårt externa lager är på plats hela sommaren och kan skicka ut viss utrustning.

För service inom Stockholmsområdet under sommaren kan ni kontakta MD solution
tel. 08-533 327 63 / order@mdsolution.se.
För service i övriga landet kontaktar ni ert lokala serviceföretag.

Under sommaren finns ett begränsat reservdelslager hos MD Solution. Vid eventuella garantijobb så MÅSTE Produktnummer, serienummer samt kontaktuppgifter lämnas vid beställning av arbetet.