Nominell effektförbrukning: 1500 W
Nätverksanslutning: 802.11 b/g/n 2.4 Ghz
Mått (mm): 497 x 204 x 365 (H x B x D)
Nettovikt: 22,5 kg
Övertryck: ca. 1 bar
Ljudnivå: 76,4 dB (A)
Nätspänning (varianter): 220-240 V / 50-60 Hz
Pacossering® är en unik metod för att bearbeta färska, djupfrysta livsmedel till ultrafina texturer utan upptining. Oavsett vad du väljer att göra med Pacojet är allt som krävs tre enkla steg. Den innovativa pacosserings®-tekniken ger resultat av högsta kvalitet med minimal tid och ansträngning i köket.
så att du kan skapa unika rätter
och som enkelt kan reproduceras när som helst med en knapptryckning
som inte kräver tidskrävande uppgifter som skalning
utan avfall (inkl. högkvalitativa smak- och näringsbärare som fruktskal och grönsaksstjälkar) och ingen överproduktion
med en avskrivning inom sex månader
tack vare användningen av djupfrysta livsmedel som tillagas i förväg och finns tillgängliga när som helst, färskt och snabbt, när de behövs för servering
Välj mellan pacossering® med det klassiska Pacosserings®-läget på 4 minuter eller Jet®-läget på 90 sekunder. Med Jet®-läget kan du mycket snabbt tillaga vissa recept med hög socker- och fetthalt (t.ex. glass). Detta innebär att du kan öka din produktivitet ytterligare.
I 30 år har pacosserings®-standarden levererat unika, reproducerbara resultat av högsta kvalitet med en knapptryckning på varje Pacojet modell.
Arbeta med övertryck eller normaltryck: Vid användning av normaltryck tillförs ett maximalt lufttryck på 3-5% till livsmedlet under bearbetningen. Konsistensen är därmed fast och kompakt, vilket till exempel kan behövas för att göra sorbetqueneller mer stabila för bankettservering. Pacojet kan även tillföra ett övertryck på upp till ca 1,2 bar. Detta resulterar i en volymexpansion på ca 20-30%. Detta är idealiskt för att skapa livsmedel som mousser med en krämig lätt konsistens och för att intensifiera smaker.
Arbeta med övertryck
Sorbetens konsistens blir lättare och krämigare.
Konsistensen påminner om den hos glass.
Arbeta med normalt tryck
Sorbeten blir mer kompakt och känns kallare.
Arbeta med övertryck
Detta resulterar i en mer luftig färs för lätta, pocherade
queneller eller lätt strukturerade rullader.
Arbeta med normalt tryck
Färsen blir mer kompakt, t.ex. för fyllning
av kycklingbröst och för fasta terriner.
QSS AB
Sandsborgsvägen 50
122 33 Enskede
Telefon: 08-448 18 55
Restaurangservice i Göteborg AB
Laxfiskevägen 6
433 38 Partille
Telefon: 031-22 72 40
Bästa återförsäljare,
Vi vill informera er om att vi på måndagen den 4 november kommer att
byta affärssystem. Under en övergångsperiod kan det eventuellt uppstå vissa driftstörningar. Om ni skulle stöta på några akuta problem är ni alltid välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post, så gör vi vårt bästa för att hjälpa er så snabbt som möjligt.
Vidare kommer vi att genomföra en lagerflytt från vårt externa lager på torsdagen den 7 november. På grund av detta kommer vi inte att kunna skicka ut några maskiner från det externa lagret under perioden 7 november till 11 november. Vårt reservdelssortiment kommer dock att vara opåverkat och fungera som vanligt under denna tid.
Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.
Vi tackar för ert tålamod och samarbete under denna period.