Pacojet's logga, Vit och röd.

Pacojet 4

Nya, innovativa funktioner för en effektiv pacosserings®-upplevelse

Pacojet 4 hjälper dig att uppfylla de specifika kraven i ditt kök och ger enastående resultat med maximal produktivitet. Med sina nya intelligenta och innovativa funktioner är enheten ännu enklare och säkrare att använda, vilket gör att du kan standardisera dina arbetsflöden ytterligare. Precisionstekniken i Pacojet 4 uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.
Bild på Pacojet 4
Stor pekskärm
Inställningar
Spara
receptinställningar
Nya Funktioner
Lätt rengöring
Avtagbart hölje
på bottenplattan

Nominell effektförbrukning: 1500 W
Nätverksanslutning: 802.11 b/g/n 2.4 Ghz
Mått (mm): 497 x 204 x 365 (H x B x D)
Nettovikt: 22,5 kg
Övertryck: ca. 1 bar
Ljudnivå: 76,4 dB (A)
Nätspänning (varianter): 220-240 V / 50-60 Hz

Dem 3 pacosserings stegen

Hur man pacosserar®

Pacossering® är en unik metod för att bearbeta färska, djupfrysta livsmedel till ultrafina texturer utan upptining. Oavsett vad du väljer att göra med Pacojet är allt som krävs tre enkla steg. Den innovativa pacosserings®-tekniken ger resultat av högsta kvalitet med minimal tid och ansträngning i köket.

Maximal kvalitet och värdeskapande

Gränslös kreativitet och mångfald

så att du kan skapa unika rätter

Smakupplevelser som garanterat kommer att imponera

och som enkelt kan reproduceras när som helst med en knapptryckning

Effektiva arbetsflöden

som inte kräver tidskrävande uppgifter som skalning

Hållbar, kostnadseffektiv produktion

utan avfall (inkl. högkvalitativa smak- och näringsbärare som fruktskal och grönsaksstjälkar) och ingen överproduktion

Lönsam investering

med en avskrivning inom sex månader

Flexibilitet i köket

tack vare användningen av djupfrysta livsmedel som tillagas i förväg och finns tillgängliga när som helst, färskt och snabbt, när de behövs för servering

Nyhet: Jet®-läge med Pacojet 4

Välj mellan pacossering® med det klassiska Pacosserings®-läget på 4 minuter eller Jet®-läget på 90 sekunder. Med Jet®-läget kan du mycket snabbt tillaga vissa recept med hög socker- och fetthalt (t.ex. glass). Detta innebär att du kan öka din produktivitet ytterligare.

Marshmallow med basilika och kokos

Ingredienser för 1 pacosserings®-bägare
1 pacosserings®-bägare = 10 portioner
14 g gelatin
140 g socker
28 g vatten
20 g glukos
400 g kokosmjölk
20 g basilika
Tillvägagångssätt:
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp socker, vatten och glukos och fortsätt värma till 112°C. Krama ur gelatinet och lägg det i en skål, häll sedan långsamt i sockerblandningen under vispning. Rör ner kokosmjölken och häll blandningen i en pacosserings®-bägare. Tillsätt basilika (blad och stjälkar) till blandningen. Förslut med lock, märk och frys i -20°C i minst 24 timmar. Vid servering, pacosserar® en gång med övertryck.

Sorbet med mjölkchoklad

Ingredienser för 1 pacosserings®-bägare
1 pacosserings® bägare = 10 portioner
500 g vatten
120 g mjölkchoklad
90 g socker
45 g kakao
Tillvägagångssätt:
(1) Koka upp vatten och socker, häll över chokladen och låt stå en kort stund så att den löser upp sig. Blanda i kakaon. (2) Häll blandningen i en pacosserings®-bägare, förslut med lock, märk och frys i -20°C i minst 24 timmar. (3) Pacossera®.

Fler recept som är särskilt lämpliga för användning av Jet®-läget hittar du efter inloggning i Pacojets receptdatabas.

Pacosserings®-standarden med garanterad framgång

I 30 år har pacosserings®-standarden levererat unika, reproducerbara resultat av högsta kvalitet med en knapptryckning på varje Pacojet modell.

 

Arbeta med övertryck eller normaltryck: Vid användning av normaltryck tillförs ett maximalt lufttryck på 3-5% till livsmedlet under bearbetningen. Konsistensen är därmed fast och kompakt, vilket till exempel kan behövas för att göra sorbetqueneller mer stabila för bankettservering. Pacojet kan även tillföra ett övertryck på upp till ca 1,2 bar. Detta resulterar i en volymexpansion på ca 20-30%. Detta är idealiskt för att skapa livsmedel som mousser med en krämig lätt konsistens och för att intensifiera smaker.

Sorbet

Arbeta med övertryck
Sorbetens konsistens blir lättare och krämigare.
Konsistensen påminner om den hos glass.

Arbeta med normalt tryck
Sorbeten blir mer kompakt och känns kallare.

Färs

Arbeta med övertryck
Detta resulterar i en mer luftig färs för lätta, pocherade
queneller eller lätt strukturerade rullader.

Arbeta med normalt tryck
Färsen blir mer kompakt, t.ex. för fyllning
av kycklingbröst och för fasta terriner.

Vid behov av service

Service i Stockholm

QSS AB
Sandsborgsvägen 50
122 33 Enskede
Telefon: 08-448 18 55

Service i Göteborg

Restaurangservice i Göteborg AB
Laxfiskevägen 6
433 38 Partille
Telefon: 031-22 72 40

14