SNABBUGNEN CiBO+
Fokus på snabbugnar tenderar i allmänhet att ligga på att värma mat så snabbt som möjligt, detta kan tyvärr ha en dålig effekt på matkvaliteten.
CiBO+, till skillnad från alla andra snabbugnar på marknaden, använder en unik, patentsökt tri-heat-teknologi.
Mikrovågor, TurboAir och ContactBase ger tillsammans en oöverträffad kvalitet och hastighet.
Här är det matlagning på några sekunder, inte minuter, utan någon kompromiss av kvaliteten.
Tri-heat – Snabba och Jämna Resultat
Roterande mikrovågor sätter fart på tillagningsprocessen och TurboAir fördelar höghastighetsluftflödet i ett cylindriskt mönster över maten för att ge en snabb och jämn yta.
Med justerbar temperaturkontroll, snabb uppvärmning och tillagning på den härdade neokeramen ContactBase får du perfekt botten och krispighet – Inga fler blöta bottnar med CiBO+!
Tekniken säkerställer att kvaliteten inte kompromissar med hastigheten, CiBO+ klarar av både och.
Q-Pad Menyn
Med den innovativa Q-pad menyn tar du bort språkbarriärer, minimera träningstiden för anställda och undviker driftfel och matsvinn.
Det är enkelt att anpassa menyalternativen på skärmen och optimera receptinställningar för att passa verksamhetens behov med CiBO’s Touch & Change-koncept.
Tryck bara på det som behöver ändras och ändra det. Dessutom kan du skydda dina inställningar med PIN-låset, för samma fantastiska resultat varje gång, oavsett operatör.
För kedjor kan menyerna kopieras och delas mellan olika platser och enheter via USB.
Kompakt Design
CiBO+ är Ventilationsfri, kompakt och är designad för att användas på platser med begränsat utrymme.
Bra exemepel på detta är närbutiker, mindre restauranger, kaféer och barer. Du kan använda CiBO+ överallt där mat kan erbjudas.
Leverera stort i små utrymmen med ett fotavtryck på 395 mm x 640 mm. Då får du ändå enkelt plats med en 30 centimeters pizza!
Finns i fyra färger – svart, lila, grön och röd, välj den färg som passar din verksamhet.
Energisnål & Hållbar
Med ökande energikostnader och en växande medvetenhet om behovet av hållbarhet har CiBO+ utformats för att vara snällare mot planeten.
Slutresultatet är en snabbugn med 25 % snabbare uppvärmning, blixtsnabb nedkylning, och tillagning som är 12 gånger snabbare än konventionella metoder.
Du sparar både tid och energi, samt ökar personalens produktivitet med en CiBO+ i din verksamhet.
Besparingarna slutar inte där! Du kan tillaga 3 stycken 30 centimeters pizzor och 6 toasts på ynka 1,44kW!
Den ventilationsfria tekniken ger också energibesparingar genom att varmluften återcirkuleras genom en katalysator innan den blåses tillbaka in i ugnsutrymmet.
Dessutom går ugnen in i sitt ecoläge när den inte används och förbrukar då mindre än 1kW per timme.
Antibakteriell
I en tid då det är känsligt med infektioner kan du känna dig trygg.
På CiBO+ är alla pekytor och handtag behandlade med en unik antimikrobiell skyddsteknik som minskar spridningen av virus och bakterier.